U bent hier: home / readings / engelen kaartreading /

Engelen kaartreadings


Een Engelen kaartreading is een reading die ik doe met behulp van Engelen kaarten.
Het woord Engel stamt af van het Latijnse angelus, wat "boodschapper" betekent.
Engelen zijn lichte wezens en liefdevolle helpers van een kosmisch scheppende kracht. Deze kracht voedt, inspireert, troost en beschermt zowel je lichaam als je geest.

U kunt zelf een vraag stellen aan de engelen, bijvoorbeeld over gezondheid, werk of een relatie maar u kunt ook een dagkaart vragen aan de Engelen.
U krijgt dan een kaart die verteld wat er op dat moment belangrijk voor u is of wat u op dat moment heel erg bezig houdt.
Hoeveel kaarten er dan voor u gelegd worden? Dat zien we wel als u bij me bent, dat kan ik niet van te voren bepalen en daar zijn ook geen standaard regels voor.

Verder is het ook mogelijk om een verleden- heden- en toekomst legging te vragen.
Deze leggingen zijn vaak leuk. Ze slaan de spijker op zijn kop en mensen kunnen er wat mee, eigenlijk een soort eye opener.
Mensen herkennen zich hier in en reacties die ik vaak krijg zijn: Oh, werkt dat zo, wat leuk! of: Oeps, die komt binnen.
Het is heel leuk om eens te laten doen en wie weet gaat u er daarna wel zelf mee aan de gang.

Durft u zich te laten verrassen door wat de Engelen u te zeggen hebben via de kaarten? Dan zie ik u binnenkort graag in mijn praktijk!
Indien u zich hier prettiger bij voelt, is het ook mogelijk dat ik naar u toe kom. Hier zijn dan wel reiskosten aan verbonden.

Het tarief voor al onze readings vind u op onze Prijslijst

Engelen kaartreading tijdens de Paraview