U bent hier: home / workshops / natuurwezentjes /

Natuurwezentjes


Ik hoor u denken Natuurwezentjes?!
Ja, natuurwezentjes!

Wij denken dat alles in de tuin zo mooi groeit en bloeit omdat we er druk mee bezig zijn, en dat klopt voor een deel ook wel maar dit doen we niet alleen. We krijgen daar hulp bij van de natuurwezentjes. Kaboutertjes, Trollen, Aardmannetjes, Elfen en zo zijn er nog een aantal.
Wist u dat kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar deze wezentjes kunnen zien en er mee kunnen communiceren? Als ze het tegen hun ouders vertellen weten die vaak niet goed hoe te reageren, de meeste gaan er vanuit dat dit kinderfanstasie is. Ik denk echter dat de kinderen gelijk hebben en dat er wel degelijk natuurwezentjes bestaan. Daarom wil ik u vragen om mee te werken aan een testje*, gewoon voor u zelf.

Het gaat alsvolgt:
Pak een steentje of kristalletje en zoek een plekje in uw tuin waar u dit kunt begraven.
Let op: u moet het in de volle grond plaatsen (dus niet in een pot met aarde)
Graaf vervolgens een kuiltje van ongeveer 15 a 20 cm diep, doe het steentje of kristalletje hier in en maak het kuiltje weer dicht.
Laat het 2 a 3 weken in de grond zitten en graaf het kuiltje dan opnieuw open.

Nieuwsgierig geworden naar wat er mee gebeurd is? Schrijft u zich dan in voor deze gezellige workshop over de wonderbaarlijke natuurwezentjes.

Het tarief voor deze workshop vind u op onze Prijslijst

Ontdek de magie van de natuur!
*dit experiment werkt het best in de lente of zomer en is op eigen risico, ik ben niet verantwoordelijk voor wat de natuurwezentjes met het steentje of kristalletje gedaan hebben ;-)